Nalazite se u > Turizam > Javni prijevoz
Beč - Javni prijevoz
Beč - Javni prijevoz Beč - Javni prijevoz Beč - Javni prijevoz Beč - Javni prijevoz Beč - Javni prijevoz

Beč ima dobro organiziranu i razgranatu mrežu javnog prijevoza. Brzi vlak (S-Bahn), podzemna željeznica (U-Bahn), tramvajske linije i autobusi prevest će vas brzo sa jednog na drugi kraj grada kao i do susjedne savezne pokrajine Nieder-Österreich. U noćnim satima možete se također koristiti noćnim autobusima kao i podzemnom željeznicom koja tada vozi po noćnom rasporedu.
Ne preporuča se koristiti osobnim automobilom.
 
Centar grada i njegove najpoznatije znamenitosti najbolje su Vam dostupne ako koristite podzemnu željeznicu, linije br. U1 i U3.
 
Plan vožnje podzemnih željeznica, linija ( U1, U2, U3, U4, U6 ) možete pogledati ovdje:

 

    

Više informacija o javnom prijevozu u Beču možete pronaći na web stranici Wiener Linien

Ukoliko se nalazite ili ste smješteni izvan Beča neće imati nikakvih problema brzo i ugodno doputovati u centar Beča. Lokalni ÖBB vlakovi, brzi vlakovi i autobusi voze redovno sve do kasne večeri.
 
 
 
 
 
Taxi
U centru grada ima dovoljno taksija koji čekaju u predviđenim taxi stajalištima ili ih jednostavno zaustavite u vožnji ukoliko im svijetli reklamni natpis taxi.
Brojevi Taxija:
T:+43/(0)60 160
T:+43/(0) 31 300
T:+43/(0) 40 100
Pretraživanje

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se