Nalazite se u > Novosti
Bečka zračna luka među najboljim u Europi Bečka zračna luka među najboljim u Europi

Krovna organizacija Airport Council International (ACI) bečkoj je zračnoj luci „Schwechat“ kajem svibnja 2017. godine  uručila najveće priznanje u kategoriji „Europa - 15 do 25 milijuna putnika“.
Glavna direktorica ACI World-a Angela Gittens nagradu je osobno predala upravi bečke zračne luke, a pri tom je izjavila kako je bečka zračna luka uspješno prepoznala da je zadovoljstvo putnika prioritet. Osim toga je istaknula i kako „Schwechat“ ima vrlo bitnu ulogu kao poslodavac, pokretač ekonomije i čvorište zračnog prometa. Istraživanje je provedeno u preko 300 zračnih luka u 84 zemlje, a ispitivani su parametri poput orijentacije, sigurnosnih kontrola, hrana i piće, uređenja aerodroma itd.
Bečka se zračna luka ubraja u 30 najvećih u svijetu, a proteklih je nekoliko mjeseci nagrađena i drugim prestižnim nagradama kao što je Beryll-Award u području prilagođenosti potrebama slijepih i slabovidnih osoba, za kvalitetu svojih servisnih usluga dobila je ASQ-Award, a rejting agencija Skytrax po treći joj je puta dodijelila nagradu za najbolje osoblje zračne luke u Europi.
Zračna luka Beč-Schwechat od 2012. godine sustavno ulaže u poboljšanje svoje kvalitete, pa su 2016. godine u pogon stavljeni i prvi solarni sustavi koji bi u buduće trebali proizvoditi više od 500 tisuća kWh solarne energije i time doprinijeti smanjenju emisije CO2.

Objavljeno 01.06.2017.

Pretraživanje

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se