Nalazite se u > Turizam > Zabava
Game of Thrones Live na proljeće stiže i u Beč Game of Thrones Live na proljeće stiže i u Beč

Jedinstveni glazbeni doživljaj na bini bečke Stadthalle
Planetarno popularna serija „Igra prijestolja“ čiji su dijelovi snimani i u Hrvatskoj i koju malo tko da nije pogledao nije poznata samo po svojim dvorskim intrigama nego i po upečatljivoj glazbi koju je za seriju skladao Ramin Djawadi.
Njegove skladbe podcrtavaju emocionalnu težinu ključnih trenutaka između protagonista serije, podižu najvažnije scene na jednu višu razinu i opisima iz knjiga Georgea R. R. Martina udahnjuju život. Stoga nimalo ne iznenađuje ni činjenica da je naslovna pjesma serije u međuvremenu postala neizostavnim globalnim fenomenom pop kulture.
Upravo iz tog razloga kreatori serije osmisli su i koncertni spektakl pod nazvom „Game of Thrones Live Concert Experience“, a fanovi iz regije napokon imaju razloga za veselje.
Spektakl „Game of Thrones Live“ 19. svibnja 2018. naime po prvi puta dolazi u Beč, točnije u bečku dvoranu Stadthalle, a pretprodaja ulaznica za ovaj jedinstveni spektakl počinje u petak 29. rujna 2017.
Orkestar i zbor kojima će ravnati sam skladatelj izvest će omiljenu glazbu iz svih sedam sezona serije, a cijeli će koncert biti popraćen fascinantnim vizualnim efektima koji uključuju scene iz same serije, ali i video materijal produciran isključivo za potrebe turneje.


Objavljeno 01.10.2017.

Pretraživanje

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se