Nalazite se u > Novosti
Prvi bisto za bebe u Beču Prvi bisto za bebe u Beču

Mnogi liječnici i zdravstvene organizacije savjetuju da se bebama tek nakon navršene godine života treba uvesti hrana u kojoj su zastupljeni sol i industrijski prerađeni šećer. Upravo iz tog razloga roditeljima s bebom mlađom od 12 mjeseci posjet restoranu često i nije baš tako jednostavan.
No ne ako živite ili ste u posjetu Beču. Tamo je naime nedavno otvoren prvi bistro za bebe. Mlade obitelji tako od sada mogu uživati u izlasku, ne razmišljajući o tome šta će prethodno napraviti za bebu i ponijeti sa sobom.
Bistro "FreshBaby & Family"  u Billrothstraße 18/8 prvi je bistro u Beču koji poslužuje hranu za bebe. U ponudi raznolikog menija novog bistroa nalazi se regionalna i sezonska hrana koja nije začinjena. Odrasli i  starija djeca također mogu naručiti ista jela iz ponude, ali začinjena.
Objavljeno 27.03.2017.

Pretraživanje

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se