Nalazite se u > Sajmovi
Uspješni berlinski biciklistički sajam dolazi u Beč

Zaštita okoliša, a time i korištenje bicikla u svakodnevnim životu, ali i u rekreativne svrhe, sve je aktualnije ne samo kod stanovnika glavnog austrijskog grada, nego i kod bečke gradske uprave koja od 1990. intenzivno ulaže u biciklističku infrastrukturu pa tako mreža bečkih biciklističkih staza trenutno iznosi 1298 kilometara.
Bečki advent za najmlađe

Glavni je austrijski grad osim po svojoj cjelogodišnjoj osebujnoj kulturnoj ponudi u zimskim mjesecima u cijelom svijetu poznat i kao odredište za sve one koji žele doživjeti prave čari adventa.

Bečki božićni sajmovi otvaraju svoja vrata

Osim po svojoj osebujnoj kulturnoj ponudi Beč je u zimskim mjesecima poznat i kao turistički magnet za sve one koji žele doživjeti istinske čari adventa. Velik broj od ukupno 22 bečka adventska sajma s ukupno 1097 različitih štandova s božićnim ukrasima, darovima te hranom i pićem svoja će vrata posjetiteljima otvoriti već sutra, 13. studenog.
Najpoznatiji bečki božićni sajam zasigurno je onaj na trgu ispred beče gradske vijećnice (Rathausplatz) čija je glavna atrakcija 28 metara visoko božićno drvce s preko 1.000 lampica, no zanimljive su i ogromne jaslice, te „Isusek” koji šeće sajmom i preuzima božićne želje djece.
Pored 22 bečka sajma Bečani će, ali i posjetitelji ovog grada, svaki vikend od 20. studenog do 19. prosinca imati prilike vodenim putem posjetiti i sajmove u susjednoj Bratislavi. Katamarani tvrtke Twin City Liner koji putnike svakodnevno prevoze na relaciji Beč-Bratislava tih će dana uvesti posebne linije koje će pristajati direktno u starom dijelu Bratislave gdje se nalaze sajmovi smješteni direktno uz Dunav.Pretraživanje

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se