Nalazite se u > Turizam > Slobodno vrijeme
Trg ispred bečke gradske vijećnice u rujnu se pretvara u ogromno sportsko igralište Trg ispred bečke gradske vijećnice u rujnu se pretvara u ogromno sportsko igralište
Trg ispred bečke gradske vijećnice u rujnu se pretvara u ogromno sportsko igralište

Besplatne informacije o preko 30 različitih sportova

Na trgu ispred bečke gradske vijećnice građani će od 14. do 16. rujna moći isprobati čak 30 različitih sportova. Tijekom tri dana svi će se prolaznici i namjernici moći potpuno besplatno okušati u nogometu, tenisu, rukometu, košarci, trčanju, pilatesu, jogi, ali manje uobičajenim sportovima poput penjanja na umjetnoj stijeni, plesnu svili i slackliningu.
Cilj akcije bečkog poglavarstva potaknuti je  građane na tjelesnu aktivnost i stvaranje zdravih navika koje mogu znatno pridonijeti povećanju razine energije u ljudskom tijelu, poboljšanju zdravstvenog stanja te sprečavanju mnogobrojnih bolesti izazvanih prekomjernim sjedenjem i neaktivnim načinom života suvremenog čovjeka.
Svi zainteresirani dobit će opsežene informacije i savjete sportskih stručnjaka koji će ih ispred bečke gradske vijećnice čekati svakodnevno od 9 do 17 sati.Objavljeno 12.09.2017.

Pretraživanje

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se