Nalazite se u > Turizam > Slobodno vrijeme
U Beču svake godine sve više kupališta za pse U Beču svake godine sve više kupališta za pse

Visoke temperature tipične za srpanj i kolovoz u narodu se često nazivaju pasjima. I to ne bez razloga. Našim je četveronožnim prijateljima zbog guste dlake tijekom ljeta često puno teže nego nama te i im je također potrebno osvježenje.

I u austrijskom glavnom gradu ima puno ljubitelja životinja pa tako i puno pasa, a kako bi i njima u ljetnim mjesecima gradski život bio podnošljiv pobrinule su se bečke gradske vlasti. Tako je na Dunavu i njegovim kanalima uređeno nekoliko kupališta samo za pse. Ono najveće, koje se prostire na 14.000 m2 nalazi se na Dunavskom otoku (Donauinsel). Kupalište je uređeno tako da ne pruža zadovoljstvo samo psima nego i njihovim vlasnicima. A kako bi vlasnici pasa bili informirani o svim sadržajima koje pruža ovo kupalište, ali i o pravilima ponašanja, na početnoj se stranici besplatne internetske zone Dunavskog otoka nalazi i link koji posjetitelje vodi do svih potrebnih informacija. Na stranicama gradske uprave također se može naći i karta na kojoj su ucrtana sva gradska kupališta za pse.


Objavljeno 26.07.2016.

Pretraživanje

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se