Nalazite se u > Sajmovi
Uspješni berlinski biciklistički sajam dolazi u Beč Uspješni berlinski biciklistički sajam dolazi u Beč

Od 21. do 23. listopada u Marx Halle

 

Zaštita okoliša, a time i korištenje bicikla u svakodnevnim životu, ali i u rekreativne svrhe, sve je aktualnije ne samo kod stanovnika glavnog austrijskog grada, nego i kod bečke gradske uprave koja od 1990. intenzivno ulaže u biciklističku infrastrukturu pa tako mreža bečkih biciklističkih staza trenutno iznosi 1298 kilometara.

Upravo zato će se u listopadu ove godine u bečkom 3. okrugu u dvorani Marx Halle održati i veliki biciklistički sajam koji se već proslavio u Berlinu, gdje je okupio preko 20.000 posjetitelja.

Bečanima će tako od 21. do 23. listopada biti predstavljeni najnoviji trendovi  i inovacije iz područja biciklizma.  Zaljubljenici u ovo ekološko prijevozno sredstvo na dva kotača moći će pored razgledavanja mnogobrojnih izložbi najnovijih modela bicikala uživati i u radionicama različitih proizvođača biciklističke opreme, indoor natjecanjima i  buvljaku. Paralelno sa sajmom u istom će se prostoru održati i festival biciklističke kulture s mnogobrojnim filmskim premijerama i umjetničkim izložbama.

 

Više informacija o sajmu i festivalu potražite na sljedećem linku: http://www.wienerfahrradschau.at/en/Objavljeno 06.10.2016.

Pretraživanje

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se